Super gott & superfrächt
2 port - 9 propoints per portion
1 stor kycklingbröstfilé ca 250 g
6 skivor Rökt skinka tunna skivor
1 msk Philadelphia Light 12%
Färsk basilika
ca 1 tsk balsamico creme
Tomater
Gurka
Röd lök
Sallads mix efter smak
35 g 10% fetaost
1 dl risoni (okokt)
Gör ett snitt i kycklingbröstet. Fyll med skinka , philadelfia, basilika samt lite salt och peppar.
Fäst kanterna med nån tandpetare.
Pensla med lite balsamico samt salt peppar. Sätt in i ugn ca 20 min 225g.
Koka risoni enl anvisningar på förpackningen, låt rinna av och svalna lite.
Tärna grönsaker i små bitar, tärna fetaost, fördela salladsmixen i mindre bitar. Blanda i den avsvalnande risonin och servera med skivor av kycklingbröstet.
Servera gärna med lite balsamico creme på salladen.
Bon apetit!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar