måndag 10 oktober 2011

Kycklingfilé med risonisallad

Super gott & superfrächt

 2 port - 9 propoints per portion

1 stor kycklingbröstfilé ca 250 g
6 skivor Rökt skinka tunna skivor  
1 msk Philadelphia Light 12%
Färsk basilika
ca 1 tsk balsamico creme
Tomater
Gurka
Röd lök
Sallads mix efter smak
35 g 10% fetaost
1 dl risoni (okokt)

Gör ett snitt i kycklingbröstet. Fyll med skinka , philadelfia, basilika samt lite salt och peppar.
Fäst kanterna med nån tandpetare.

Pensla med lite balsamico samt salt peppar. Sätt in i ugn ca 20 min 225g.

Koka risoni enl anvisningar på förpackningen, låt rinna av och svalna lite.

Tärna grönsaker i små bitar, tärna fetaost, fördela salladsmixen i mindre bitar. Blanda i den avsvalnande risonin och servera med skivor av kycklingbröstet.

Servera gärna med lite balsamico creme på salladen.

Bon apetit!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar