lördag 29 oktober 2011

Kantarellstuvningstoast 10 propoints

Ikväll plockar jag fram lite kantareller ur frysen, tack Roger för plockningen och tack pappa för leveransen. Svänger ihop en stuvning, så jäkla gott.

Ostgratinerad kantarellstuvningstoast 10 propoints´

2 dl förvällda kantareller
1 msk mjöl
1 tsk smör el olja
Scharlottenlök
1 dl milda mat 7%
salt, peppar & vitölkspulver
Tomater
2 msk riven parmesanost.
2 skivor formfranska

Fräs lök i lite fett. Stek kantareller på hög värme. Tillsätt mjölet och häll på grädde. Koka ihop och krydda. Tillsätt vatten om stuvningen blir för tjock.

Lägg stuvningen på brödet. Garnera med tomat och riven parmesanost. Grädda ca 8-10 min i ugn, 225g.

Servera gärna med en tomat/löksallad med balsamico.

Smaskens.

Bon apetit!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar