söndag 11 mars 2012

Helg

Det har varit en rolig helg. Igår åkte vi till Ikea och handlade lite, klarade oss under 1000:- och det är ta mig fan en bedrift. Köpte fina härliga ljus med påsk/vårkänsla. Sen var vi och handlade lite gott till kvällen, Träffade Emelie och Wilma på Bromma blocks. Väl hemma kom Mika och lilla Lea på fika, mycket trevligt.




Blev inbjudna till grannarna på Melodifestival party så efter en god middag med Bruchetta och Gnocchi så gick vi över till dom. Blev riktigt kul. Rätt låt vann.



Idag har man då varit lite sliten efter en hel del vin igår. Lagom till vår sena frukost kom Fredriks bestman Janne på besök, var lite skoj även om man knappt var presentabel.

Sen lagade Fredik köttbullar och fixade hemma SPA till oss. Så underbart att kunna bubbla i sitt eget hem. Han är riktigt bra min blivande man. Tar verkligen hand om mig när jag är lite sliten.

Imorgon ska vi ut och käka och fira vår 3-års dag. Vet inte vart vi ska men det blir säkert nått mysigt som Fredrik valt ut.

Nu blir det soffläge för resten av kvällen.

Over & out


2 kommentarer:

  1. Trevligt. Vet du vad en portion ungsbakade potatisklyftor (inte köpta) kan vara i propoints?
    Tack på förhand/Anna-Lena

    SvaraRadera
  2. Beror på hur du gör dem men två potatis à 80 gram är 3 poäng och sen får du räkna poäng om du använder olja el smör. 1 poäng per tesked. Stek dem på teflonpapper så behövs inget fett alls. Men lite är gott för smaken. Skaffa en spray flaska för oljan. Är kanon.

    SvaraRadera