tisdag 27 mars 2012

Kycklingfilé med risonisallad 9 propoints

Idag har jag varit på kurs hela dagen, mycket intressant.

Härligt med vår i sikte, man blir mer sugen på att laga slankare och fräschare recept.
Idag blev det nått jag lagat tidigare men med liten modifiering.


Kycklingfilé med risonisallad 9 propoints

2 propoints

250 gram kycklingfilé
4 skivor rökt skinka
1 msk Philadelphia 12% vitlök & örter
35 gram fetaost Max 10%
1 dl risoni
Tomater
Gurka
Röd lök
Ärtskott
Sallad
Balsamico crème

Skär en ficka i kycklingen och fyll med ost & skinka. Fäst ihop med tandpetare. Pensla med lite balsamico salt och peppar. Stek i ugn 20 min i 225 grader.

Koka risoni. Tärna lök, tomat och gurka. Skär sallad, fetaost och ärtskott i bitar och blanda allt. Vid servering blanda med den kokta risonin, som gärna får vara varm fortfarande.
Toppa med balsamico crème.

Skiva kyckling och ät med den härliga salladen.

Over & out!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar