fredag 5 september 2014

Höstig svamprisoni med kyckling 10 propoints


Höstig svamprisoni med kyckling 10 propoints
2 portioner

1 dl Risoni
1 dl matlagningsgrädde 15%
100 g Kantareller och/eller Champinjoner
Körsbärstomater
1/2 Röd lök
2 st Kycklingfilé á 150 gram
1 tsk smör
Persilja
Soja
Salt
Svartpeppar

Koka risonipastan efter anvisning på paketet.

Skär svampen och stek den torr i stekpanna, salta och peppra. Fräs den finhackade löken. Dela körbärstomaterna i delar och hacka persiljan.

Blanda ner svamp, lök, tomater och persilja i risonin och häll på grädde och koka upp.
Smaksätt med soja och svartpeppar.

Salta & peppra kycklingfilén, pensla med balsamicocreme och stek i ugn ca på 225 grader ca 20 min. Servera tillsammans med svamprisoni.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar