måndag 1 september 2014

Gräddiga senapskotletter med gräslök & persilja 11 propoints


Gräddiga senapskotletter med gräslök & persilja 11 propoints
2 port

2 st benfria fläskkotletter á 150 gram
1 tsk smör
salt och peppar

1 dl vitt vin
1msk osötad senap, (grovkornig)
1/2 msk köttfond
1 1/2 dl matlagningsgrädde 15%
Persilja
Gräslök

4 st Potatis
Brysselkål

Banka ut kotletterna lite. Stek i smöret, ca 3 minuter per sida. Salta och peppra. Lägg åt sidan.

Häll vinet i pannan och koka några minuter. Tillsätt senap, fond och grädde och koka några minuter till.  Tillsätt kotletterna & koka ihop. Strö över hackad persilja och gräslök.

Servera med kokt potatis och brysselkål.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar