onsdag 31 oktober 2012

Fetaostbakad laxfilé med blandad sallad 11 propoints

Hallå,

Tillbaka från Venedig och in i den kalla vardagen.

Vi hade en härlig resa trots lite regn & rusk. Sista dagarna var det dock sol även om det var kallt. Den största överraskningen vi fick var ju att med det dåliga vädret blev det ordentligt med högvatten, en investering på ett par gummistövlar var nödvändigt för att kunna gå runt i staden som bitvis hade ca 25 cm vatten på gator & torg.

Venedig i solnedgången, så vackert!


Min man på balkongen på hotel Cipriani!



Venedig.... inte bara vatten i kanalerna!             Svårt att se vart kanalen/vägen börjar!


En något blött torg, Markusplatsen!


Ett stopp på en av stadens mysiga Osterior! 


På tal om vatten, stackars New York. Det var tydligen deras tur att få känna på vädrets makter och likaså för mig åter på jobbet idag så var det ju lite att göra med tanke på strandade passagerare osv.

Minns ni att jag berättade här på bloggen om vårt besök på Il Tempo? Nu visade det sig att man lagt på 10% i dricks på vår nota, något vi aldrig skrivit under på. Så jag blev ganska sur och skrev ett mail till restaurangen och förklarade som det var och påpekade att vi normalt sätt brukar ge dricks men just denna gång inte gjorde det då vi inte var nöjda.

Nu ringde restaurangen till mig igår och bad såååå mycket om ursäkt och bad mig komma förbi och hämta den felaktigt debiterade summan samt ett presentkort på.....1000:-, för han ville absolut att vi skulle ge dem en ny chans på restaurangen.
Snyggt hanterat, den arga kund jag var har nu blivit en kund som är imponerad över hur dom sköter ett klagomål. Klart de ska få en ny chans.

Idag lagar vi lite slankt. Har blivit på tok för mycket onyttigt i helgen så nu får vi skärpa oss de dagar vi kan.


Fetaostbakad laxfilé med blandad sallad 11 propoints
4 portioner

600 gram laxfilé
150 gram fetaost 10%
2 dl matlagningsyoghurt 8%
Rivet skal av citron samt saft
Italiensk salladskrydda
4 potatisar - kokta'
Blandad sallad
Tomater
Gurka
Sockerärtor


Blanda matlagningsyoghurt med smulad fetaost(100g) , rivet citronskal, kryddor, pressad citron saft och kryddor.

Bred en del av röran ovanpå laxfilébitarna. Salta.

Ställ in i mitten av ugnen i 200C i 20-25 minuter tills laxen är genomstekt.

Servera med en blandad sallad med lite kokt potatis i och resten av fetaosten. Ha resterande fetaost kräm vid sidan om vid serveringen.

Mums, så gott detta var!













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar