Idag fick Fredrik stå vid spisen, jag hjälpte till med stekningen av köttet.
Entrecote med balsamicosås, tomatsallad och rotfrukter. 12 propoints
150 gram prima Entrecote
Champinjoner
Tomater
Rödlök
Balsamico crème
Potatis
Palsternacka
Gul lök
2 tsk milda
Honung
Gör en tomatsallad med tomat, rödlök och balsamico crème.
Rosta potatis, gul lök och palsternacka i ugn med lite fett och honung. Salt & peppar.
Stek svamp och biffar. Servera med en härlig balsamicosky.
Balsamicosås - 1 propoints per portion
2 scharlottenlök
1/2 dl balsamvinäger
1 dl rött vin
2 dl vatten
2 msk kalvfond
1 tsk olja
Salt & peppar
Koka ihop allt och reducera ner.
Bon apetit!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar