måndag 5 augusti 2013

1 årig bröllopsdag

Igår var det 1 år sedan jag & min underbara make gifte oss och det firades ordentligt.

Vi började dagen med champagnefrukost med jordgubbar. Vi hade fått en flaska bubbel av några vänner i bröllopspresent med tydliga instruktioner om att den skulle drickas till frukost på 1 åriga bröllopsdagen.



Fick till frukost en jättefin tröja, tema "bomullsbröllop"




Sen gjorde vi oss stiliga och begav oss in till Grand hotell, där vi bodde på vår bröllopsnatt. Nu var det dax att äta lunch, Grands berömda smörgåsbord. Då verandan är under renovering så serverades denna i Bolinderska palatset, en mycket vacker lokal. Vi fick ett fantastiskt fint bord med utsikt över vattnet. Sen serverades det varsitt glas champagne, trevligt. Visade sig att vår underbara vän Ulrika hade ordnat det lite extra för oss.



Maten var av mycket hög klass. Jag åt sill, lax, kallskuret, köttbullar, janson med mera och givetvis massa goda deserter. Till detta dracks öl & snaps och lite dessert vin.







Mätta & nöjda drog vi oss ner till Lydmar för att avnjuta ett par drinkar i solen och kolla på folk.

Sen var det dags att dra sig hemåt. Väl hemma var det dax för present nummer två, en fin flaska röd vin som också skulle avnjutas på 1 åriga bröllopsdagen. Till detta blev det lite goda ostar.

Chateau Margaux 2007 & ost

Det blev en underbar första bröllopsdag med massa god mat & dryck, inte alls viktväktarmässigt. Men lite guldkant på livet ska man ha. Idag är en ny dag, ny vecka och vi räknar points igen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar