onsdag 12 mars 2014

Skaldjursfrossa & Chokladpannacotta - 5 års jubileum!

Idag firar jag & mannen 5 år ihop. Måtse ju firas ordentligt så det blev hummer, räkor & champagne. Lite dessert måste vi ju också ha så då blev det lite panacotta.

Chokladpannacotta 6 propoints
2 portioner

2 st Gelatinblad
1 dl Matlagningsgrädde 15%
1 dl Lättmjölk
1 1/2 msk Socker
30 g Choklad mörk
1 dl Hallon
1/2 st Mango

Lägg gelantinet i blöt i kallt vatten.
Koka upp grädde, mjölk och socker. Se till att sockret smälter. Ta av från värmen och tillsätt choklad och rör tills den smälter. Krama ur vattnet av gelantinet och rör ner i kastrullen. 

Häll upp i 2 glas eller skålar, ställ kallt för att stelna. Lägg på hallon och tärnad mango vid servering.











Fick en härlig present från maken, en tavla för att påminna mig om en del av de reser vi gjort under dessa 5 åren tillsammans.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar