måndag 11 mars 2013

Smarrig kassler med risoni 11 propoints

Måndag igen, så härligt....eller?
Nåja efter en lugn helg som jag har haft är det alltid lättare med måndag och eftersom jag haft galet mycket på jobbet så har dagen bara susat förbi.

Hann med ett par kilometer på löpbandet på lunchen också. Har ju anmält oss till midnattsloppet i Augusti så nu måste man börja målfokusera.

Har säkert bloggat detta recept förut men det är så gott så det gör nog inget att jag påminner er.

På Torsdag åker vi på en liten minisemester till Dubai så då tar bloggen semester en vecka eller så. Bara så ni vet, hoppas det ska går bra och att ni inte ska få abstinens.

Smarrig kassler med risoni 11 propoints
4 portioner

500 gram kassler fett bortskuret
1 stor burk champinjoner
1 gul lök
2 1/2 dl matlagningsgrädde
1 1/2 msk ketchup
1 1/2 msk chilisås
Buljongpulver
Tabasco
50 gram riven ost max 17%
Spray olja

2 dl risoni


Skiva kassler tunnt och lägg i ugnsform. Stek svamp och lök och lägg över.

Koka grädde, ketchup, tabasco, buljong & kryddor.
Häll över och toppa med ost.

Gratinera i 225g i ca 20 min & servera med kokt risoni & en god sallad.






2 kommentarer:

  1. Det här var verkligen gott, tack för receptet!!!

    SvaraRadera
  2. Ja visst är det, en verklig favorit. Kul att du gillade det!

    SvaraRadera