tisdag 5 mars 2013

Enkelpanerad fiskfilé med remouladsås 10 propoints

Ännu en tuff dag på jobbet. Är duktigt mycket att göra just nu. Klämde dock in 40 minuters löpning på lunchen på gymet & det var riktigt skönt. Ett riktigt bra sätt att stressa ner, även om det innebär lunch vid skrivbordet sen.

Idag njuter vi av fisk, mums! Med rikligt av slank Remouladsås man kan njuta av utan att skämmas.

Enkelpanerad fiskfilé med remouladsås 10 propoints
4 portioner

600 gram fiskfilé tex torsk eller kolja
1 dl ströbröd
2 dl matlagningsyoghurt 8%
2 msk lättmajonnäs
50 gram pickles
4 st Hela ättiksgurkor
Salt, peppar & curry
8 potatisar

Hacka pickles & gurka i små bitar. Blanda med matyoghurt & majonnäs. Och smaka av med salt, peppar & curry.

Skala & koka potatis.

Skär fiskfileer i lagom bitar. Salta & peppra och panerade dem sedan i ströbröd.
Lägg på en ugnsplåt täckt med teflonfolie och stek dem ca 15 min på 225 grader. Vänd fileerna en gång under tiden. Vill du ha lite yta kan man köra grillelementet lite, passa så du inte bränner dom bara.

Smaskens, det här var så sjukt gott! Svårt att fatta att det inte kostar mer propoints.






Over & out!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar