Nu tar vi helg och drar till London.
Ses nästa vecka!
Sesamlax med sallad och mangofraiche 11 propoints
2 portioner
2 st laxfile a 125 gram
1 msk Sesamfrön
Sallad:
2 nävar färsk spenat
12 sockerärtor
80 gram sojabönor
2 potatis
1/2 rödlök
3 champinjoner
4 cocktailtomater
Salt & peppar
Mangofraiche:
1 dl fraîche 5%
1 msk mango chutney
Mangofraiche:
1 dl fraîche 5%
1 msk mango chutney
Blanda fraiche med mangochutney och smaka av med salt och svartpeppar.
Sätt på ugnen på 175 grader. Rulla laxen i sesamfrön och krydda med salt och svartpeppar. Lägg i en ugnssäker form och kör in i ugnen till en innertemperatur på 58 grader.
Tina sojabönor, koka potatis och dela, stek champinjoner, dela sockerärtor, dela tomater, strimla lök och blanda allt med med spenat. Salta & peppra.
Sätt på ugnen på 175 grader. Rulla laxen i sesamfrön och krydda med salt och svartpeppar. Lägg i en ugnssäker form och kör in i ugnen till en innertemperatur på 58 grader.
Tina sojabönor, koka potatis och dela, stek champinjoner, dela sockerärtor, dela tomater, strimla lök och blanda allt med med spenat. Salta & peppra.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar