tisdag 4 juni 2013

Fylld fläskfile med härlig sallad 10 propoints

Idag blir det ett litet recept till alla er som trodde att jag gått och dött eller nått. Har helt enkelt haft fullt upp med diverse roliga saker. Och imorgon drar jag med maken till Barcelona för lite mys! Så det blir tyst på bloggen resten av veckan.

Bästa med att äta fläskfile är att man får äta hur mycket man vill för 5 propoints, så kallat duoval. Så det är köttet som står för de flesta poängen idag.

Fylld fläskfilé med härlig sallad 10 propoints
2 portioner

500 gram fläskfilé (fett bortskuret)
4 skivor rökt skinka
50 gram creme bonjour gräslök
2 soltorkade tomater, avrunna
Basilika
Persilja

Sallad efter tycke och smak
30 gram fetaost max 10%
1/2 liten avocado

Putsa fläskfilén och skär ett snitt längs med file´n men ej helt igenom. Fläk upp den och lägg lite plst över och banka ut den.

Salta & peppra. Bre ut osten över filén. Hacka örterna och strö över. Hacka soltorkad tomat och fördela över och toppa med skinkskivorna. Rulla ihop filén till en rulle och fäst kanterna med tandpetare.

Stek i ugnen ca 25 min på 200 grader tills den är klar.

Servera med en god sallad.






PS! Var på möhippa i helgen & där fick vi köra army military training, satan vad jobbigt. Han tvingade oss till och med att bada. Wet look!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar