tisdag 24 november 2015

Matig bagel med grönsaker & skinka 9 propoints

Hallå där.

I somras när vi var på semester på Hawaii så åt jag en fantastisk bagel till frukost/lunch och idag återskapade jag den. Så god. Perfekt för en lunch eller lättare middag.

Tack Hana headquarters för underbar frukost. Om ni nån gång besöker Maui och beslutar er för att köra "road to Hana" så är det här ni provianterar helt klart.

Matig bagel med grönsaker & skinka 9 propoints
1 portion

1 bagel a 115 gram
2 msk philadelphia ost 15%
1/2 riven morot
Skivad rödlök
Strimlad gurka
Skivade tomater
Strimlad sallad
1 skiva rökt skinka
Groddar (tyvärr hade jag inte det idag)
Svartpeppar
Herbamare


Deal & toasta bageln.
Bred ost på båda halvorna.
Fördela sallad, morot, lök, gurka, tomater och skinka på ena halvan. Krydda med herbamare och svartpeppar och toppa med groddar.
Lägg över den andra bagel halvan och ät!!

Så frächt, enkelt & gott.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar