måndag 29 april 2013

Kyckling sweet chili 10 propoints

En måndag som hette duga, full rulle på jobbet. Tur jag planerade dagens middag redan igår. Idag testade vi Philadelfias nya ost, sweet chili 11%. Det är så fantastiskt att ha dessa ostar i matlagningen då det blir krämigt men ändå slankt.


Kyckling sweet chili 10 propoints
4 portioner

500 gram kycklingfilé
150 gram Philadelfia sweet chili 11%
2 dl vatten
1 burk champinjoner
1 gul lök
1 tsk olja
1/3 hönsbujongtärning.
Salt & peppar

2 dl risoni

Strimla kycklingen & löken.

Stek lök & svamp i lite olja. Stek kyckling hastigt.

Vispa samman Philadelfia & vatten och häll över grönsakerna och kycklingen och tillsätt buljongtärningen. Låt koka ihop och smaka av med salt & peppar.

Servera med kokt risoni och en sallad eller kokta grönsaker.











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar