söndag 21 april 2013

Grillad entrecote med krämig potatissallad 11 propoints

Idag har det varit fantastiskt väder ute, första känslan av vår faktiskt.
Vi har arbetat ute på tomten & gjort altanen redo för våren. Så skönt.

Firade ett hårt dagsverk med en drink & årets första grillning, underbart!





Grillad entrecote med krämig potatissallad 11 propoints
4 portioner

4 st Entrecote a 150 gram
Marinad

Potatis sallad 5 propoints

8 potatisar
2 dl fraiche 5%
2 msk fettfri majonnäs
1 msk skånsk senap
1 msk hackad gräslök
1 bit hackad purjolök
Salt & peppar

Lägg köttet i marinad.

Koka potatisen.
Blanda fraîche med majonnäs & senap. Tillsätt gräslök & purjolök. Smaka av med salt & peppar.
Tärna potatisen grovt och rör ned i såsen. Låt stå ett tag så allt gottar till sig.

Grilla köttet snabbt och servera med den goda potatissalladen & en härlig grönsallad. Vi gjorde en lyxig med färsk mango i.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar