Idag blev det en biff stroganoff, något det visade sig Fredrik aldrig ätit förut. Riktigt gott men ändå slankt.
4 portioner
500 gram lövbiff
1 gul lök
3 dl ris
2 dl fraiche 5%
2 tsk margarin
1 msk kalvfond
2 msk tomatpuré
1 msk fransk senap
Salt & peppar
Saltgurka
Koka riset. Strimla nötköttet fint.
Bryn kött och lök i margarin i en stekpanna. Lägg över det i en gryta och tillsätt tomatpuré, 2 dl vatten samt fond. Låt det puttra sakta under lock ca 15 minuter. Tillsätt fraiche och senap, smaka av med salt och peppar. Servera med ris och gurka i stavar.
Bon apetit!
Mmmm så gott med biff stroganoff.. Måste göra en dag men får ta det när vi inte är 6 pers hemma ;)
SvaraRaderaJa nu verkar jag ha hamnat på rätt väg igen efter att ha irrat omkring =)
Kram Mia