Hej alla bloggisar,
Hur har ni det där ute? Hur går det med er kamp mot vikten? Själv går det fint fint efter nystarten och jag känner mig sjukt motiverad och jag hoppas att mina recept kan hjälpa er på vägen.
Idag tar vi inspiration från Arla fast i vanlig ordning med modifiering förstås för att passa oss viktväktare ;)
Ugnsbakad torskrygg med pepparrotskräm 9 propoints
2 portioner
2 bitar torskrygg à 140 g (vi har använt fryst)
1 dl philadelphia 12%
1⁄2 dl matlagningsgrädde
1 1⁄2 msk finriven pepparrot
50 g bladspenat
rivet skal och saft av 1⁄4 citroner
1⁄2 tsk salt
1⁄2 msk hackad färsk persilja
1⁄2 msk ströbröd
Salt & vitpeppar
Sätt ugnen på 175°.
Ugnsbakad torskrygg med pepparrotskräm 9 propoints
2 portioner
2 bitar torskrygg à 140 g (vi har använt fryst)
1 dl philadelphia 12%
1⁄2 dl matlagningsgrädde
1 1⁄2 msk finriven pepparrot
50 g bladspenat
rivet skal och saft av 1⁄4 citroner
1⁄2 tsk salt
1⁄2 msk hackad färsk persilja
1⁄2 msk ströbröd
Salt & vitpeppar
Sätt ugnen på 175°.
Blanda philadelphia, grädde, pepparrot, spenat och citronsaft. Fördela det i botten av en ugnssäker form.
Krydda fisken & lägg på fisken på såsen. Blanda citronskal, salt, persilja och ströbröd och strö det över fisken. Stek i mitten av ugnen ca 25 min.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar