I lördags var det då dags igen för Kockduellen. Kvällens värdpar Anna & Jocke bjöd upp till fransk afton.
Det var magisk mat & dryck och när kvällen var över var vi förstummade av deras kokkonster.
Hur fasen ska vi kunna toppa detta?
Champagne med snittar, anklevermousse!!! |
Härlig dukning! |
Kvälles meny |
Soup á lóignon Löksoppa * Sigtuna East coast pale ale |
Petoncle, Salsifis et Truffe Pilgrimsmusslor med svartrot & tryffelolja * Saint liar Savignon blanc 2012 |
Escargots Sniglar i vitlökssmör * Charles de Fére Blancs de blanc
|
Filet de Boeuf, Beurre de Gras, Pommes fondant, Ciel rouge Oxfilé med ankleversmör, fondant potatis & rödvinsås * E.Guigal Châtenuf-du-pape 2006 |
Fromage Ostar med egengjord marmelad * Kopke fine ruby port |
Creme Brulee * Chateau Grillon Sauternes 2011 |
Cafe et Truffes au framboises Kaffe med jordgubbstryfflar * Avec |
Hej och God fortsättning! Ville bara säga att jag älskar din blogg! Den är så enormt inspirerande. Tack!
SvaraRaderaÅh tack, så roligt att höra!
SvaraRadera//cissi