I morgon väntar kockduellen hemma hos Anna & Jocke. Mycket spänd på vad som bjuds!
En gammal favorit i repris lagar vi idag.
Pasta con salccicia 14 propoints
2 portioner
250 gram färsk pasta fettucine
160 gram salccicia av bra kvalitet
1 stor klyfta vitlök
1 scharlottenlök
1 tsk olja
6 st färska champinjoner
3 urkärnade körsbärstomater
1 dl vitt vin
1 dl matlagningsgrädde Max 15%
Hackad färsk persilja
Salt & peppar
Tag ur korven ur skinnet och fördela i små bitar. Finhacka löken, skiva champinjoner och fräs allt detta med lite olja ett par minuter.
Tillsätt tärnade tomater & vin och koka ihop. Slå på grädde och låt puttra ett par minuter.
Koka pasta enl anvisningen på förpackningen.
Vänd ner persilja och den nykokta pastan i såsen.
Servera ev med lite riven parmesan på toppen.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar