Gräddiga senapskotletter med gräslök & persilja 11 propoints
2 port
2 st benfria fläskkotletter á 150 gram
1 tsk smör
salt och peppar
1 dl vitt vin
1msk osötad senap, (grovkornig)
1/2 msk köttfond
1 1/2 dl matlagningsgrädde 15%
Persilja
Gräslök
1 tsk smör
salt och peppar
1 dl vitt vin
1msk osötad senap, (grovkornig)
1/2 msk köttfond
1 1/2 dl matlagningsgrädde 15%
Persilja
Gräslök
4 st Potatis
Brysselkål
Banka ut kotletterna lite. Stek i smöret, ca 3 minuter per sida. Salta och peppra. Lägg åt sidan.
Häll vinet i pannan och koka några minuter. Tillsätt senap, fond och grädde och koka några minuter till. Tillsätt kotletterna & koka ihop. Strö över hackad persilja och gräslök.
Servera med kokt potatis och brysselkål.
Banka ut kotletterna lite. Stek i smöret, ca 3 minuter per sida. Salta och peppra. Lägg åt sidan.
Häll vinet i pannan och koka några minuter. Tillsätt senap, fond och grädde och koka några minuter till. Tillsätt kotletterna & koka ihop. Strö över hackad persilja och gräslök.
Servera med kokt potatis och brysselkål.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar