Färsbiff med rödbetor och matig tomat- och avokadosallad 12 propoints
4 portioner
1 dl inlagda rödbetor
500 g nötfärs
2 äggula
2 tsk dijonsenap
1 tsk salt
2 krm peppar
2 spray olja
Tomat- och avokadosallad
2 dl matvete
6 tomater
2 avokado
Selleristjälkar
1/2 dl hackad kruspersilja
1 1/2 msk rödvinsvinäger
1/2 msk olja
1 tsk flingsalt
2 krm svartpeppar
Koka matvetet enligt anvisning på förpackningen.
6 tomater
2 avokado
Selleristjälkar
1/2 dl hackad kruspersilja
1 1/2 msk rödvinsvinäger
1/2 msk olja
1 tsk flingsalt
2 krm svartpeppar
Koka matvetet enligt anvisning på förpackningen.
Finhacka de inlagda rödbetorna. Blanda färs, äggula, rödbetor, dijonsenap, salt och peppar.
Forma till 4 tjocka biffar. Stek dem 2–4 minuter per sida i olja i en stekpanna.
Tomat- och avokadosallad:
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar