måndag 15 september 2014

Korv stroganof med blomkålsris 5 propoints

Testade att byta ut makaronerna mot blomkålsris. Funkar bra & det blir ju så billigt med pointsen.

Korv stroganof med blomkålsris  5 propoints
4 portioner

500 gram Lithels middagskorv
1 gul lök
2 dl minimjölk
1 dl vatten
1 tsk milda Culiness
1 msk tomatpure
2 msk chilisås
2 msk ketchup utan tillsatt socker
Fond & buljongpulver
Tabasco
Salt & vitpeppar
800 gram blomkål

Hacka och stek lök. Tillsätt den strimlade/tärnade korven. Krydda med salt & vitpeppar och tillsätt smaksättarna och mjölk & vatten.
Låt koka ihop till go smak.

Riv blomkål på den grova sidan av rivjärnet, häll ner i kokande vatten ca 1 min. Sila och låt ånga av och servera till korven.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar