Korv stroganof med blomkålsris 5 propoints
4 portioner
500 gram Lithels middagskorv
1 gul lök
2 dl minimjölk
1 dl vatten
1 tsk milda Culiness
1 msk tomatpure
2 msk chilisås
2 msk ketchup utan tillsatt socker
Fond & buljongpulver
Tabasco
Salt & vitpeppar
800 gram blomkål
Hacka och stek lök. Tillsätt den strimlade/tärnade korven. Krydda med salt & vitpeppar och tillsätt smaksättarna och mjölk & vatten.
Låt koka ihop till go smak.
Riv blomkål på den grova sidan av rivjärnet, häll ner i kokande vatten ca 1 min. Sila och låt ånga av och servera till korven.
500 gram Lithels middagskorv
1 gul lök
2 dl minimjölk
1 dl vatten
1 tsk milda Culiness
1 msk tomatpure
2 msk chilisås
2 msk ketchup utan tillsatt socker
Fond & buljongpulver
Tabasco
Salt & vitpeppar
800 gram blomkål
Hacka och stek lök. Tillsätt den strimlade/tärnade korven. Krydda med salt & vitpeppar och tillsätt smaksättarna och mjölk & vatten.
Låt koka ihop till go smak.
Riv blomkål på den grova sidan av rivjärnet, häll ner i kokande vatten ca 1 min. Sila och låt ånga av och servera till korven.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar