Varm kasslersallad med matvete, rödbetor och feta 9 propoints
4 portioner
4 rödbetor
2 dl matvete
1 rödlök
500 g kassler
Sockerärtor
1 tsk smör
Dressing:
2 msk vit balsamvinäger
2 tsk honung
1 msk olivolja
salt, peppar
Servera med:
100 g blandad grönsallatsmix
150 g fetatost max 10%
2 msk vit balsamvinäger
2 tsk honung
1 msk olivolja
salt, peppar
Servera med:
100 g blandad grönsallatsmix
150 g fetatost max 10%
Garnera med:
basilika
Koka rödbetorna i lättsaltat vatten tills de är mjuka, 15–20 minuter. Skala dem under rinnande kallt vatten och skär dem i bitar.
Koka upp matvete enligt beskrivning.
Dressing:
basilika
Koka rödbetorna i lättsaltat vatten tills de är mjuka, 15–20 minuter. Skala dem under rinnande kallt vatten och skär dem i bitar.
Koka upp matvete enligt beskrivning.
Dressing:
Blanda äppelcidervinäger, honung, olja, salt och peppar och rör ner i det kokta matvetet.
Skiva löken. Tärna kasslern. Fräs lök och kassler i en stekpanna med smör. Blanda med matvetet.
Skiva löken. Tärna kasslern. Fräs lök och kassler i en stekpanna med smör. Blanda med matvetet.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar