Höstig svamprisoni med kyckling 10 propoints
2 portioner
1 dl Risoni
1 dl matlagningsgrädde 15%
100 g Kantareller och/eller Champinjoner
Körsbärstomater
1/2 Röd lök
2 st Kycklingfilé á 150 gram
1 dl Risoni
1 dl matlagningsgrädde 15%
100 g Kantareller och/eller Champinjoner
Körsbärstomater
1/2 Röd lök
2 st Kycklingfilé á 150 gram
1 tsk smör
Persilja
Soja
Salt
Svartpeppar
Koka risonipastan efter anvisning på paketet.
Persilja
Soja
Salt
Svartpeppar
Koka risonipastan efter anvisning på paketet.
Skär svampen och stek den torr i stekpanna, salta och peppra. Fräs den finhackade löken. Dela körbärstomaterna i delar och hacka persiljan.
Blanda ner svamp, lök, tomater och persilja i risonin och häll på grädde och koka upp.
Smaksätt med soja och svartpeppar.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar