Fiskgratäng 10 propoints
2 port
1/2 purjolök
50 g färska champinjoner
1/2 msk smör
300 g torsk
1/4 citron, pressad saft
1/2 dl vatten
1 tsk dragon, torkad
1 1/2 msk dill, finklippt
1/2 tsk salt
1/2 krm vitpeppar
1 dl lätt crème fraîche max 15%
1 dl ost, riven max 17%
Tillbehör
Pressad potatis, 4 st
Sockerärtor
Sätt ugnen på 200°. Dela och skölj purjolöken och skär
i skivor. Skiva svampen. Bryn svamp och lök i smör och lägg i en ugnssäker form. Lägg fisken på svamp- och lökbädden.
Sätt ugnen på 200°. Dela och skölj purjolöken och skär
i skivor. Skiva svampen. Bryn svamp och lök i smör och lägg i en ugnssäker form. Lägg fisken på svamp- och lökbädden.
Hur mycket vatten ska man hälla på?.:)
SvaraRaderaHallå, Ledsen för sen återkoppling. 1/2 dl precis som det står i receptet.
SvaraRadera