Italiensk kassler i krämig sås med risoni 11 propoints
4 portioner
500 g kassler
3 st tomater i småbitar
1 kruka basilika
1 dl matlagningsgrädde max 15%
2 st vitlöksklyftor
1 dl crème fraîche 15%
2 msk tomatpuré
125 g mozzarella i bitar
Salt, efter smak
Peppar, efter smak
2 dl risoni
500 g kassler
3 st tomater i småbitar
1 kruka basilika
1 dl matlagningsgrädde max 15%
2 st vitlöksklyftor
1 dl crème fraîche 15%
2 msk tomatpuré
125 g mozzarella i bitar
Salt, efter smak
Peppar, efter smak
2 dl risoni
Sätt ugnen på 225 grader.
Skiva kassler tunt & lägg i en ugnsform.
Blanda hackad tomat, vitlök och hackad basilika med crème fraîche, tomatpuré och grädde.
Häll smeten över kasslern i formen och strö sedan ost över.
In i ugnen och låt hela härligheten få lite färg, ca 20 minuter.
Koka risoni.
Servera kasslern med kokt risoni & en god sallad.
Skiva kassler tunt & lägg i en ugnsform.
Blanda hackad tomat, vitlök och hackad basilika med crème fraîche, tomatpuré och grädde.
Häll smeten över kasslern i formen och strö sedan ost över.
In i ugnen och låt hela härligheten få lite färg, ca 20 minuter.
Koka risoni.
Servera kasslern med kokt risoni & en god sallad.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar