Nu kommer det bli tyst på bloggen ett par dagar då det är dags för dateweekend igen. Med hjälp av lite ledtrådar har maken räknat ut att vi ska till Köpenhamn i helgen. Checkar in på hotel Dángleterre på fredag & ska sedan njuta av allt vad Köpenhamn har att erbjuda. God mat, smörrebröd & öl.
Vi står på väntelista på restaurang Noma, visst hoppas jag vi får bord där men får vi det blir det ett stort hål i plånboken. Återkommer med smått & gott från detta framöver.
Benfri fläskkotlett med skogschampinjoner och rostade rotfrukter 10 propoints
4 portioner
600 g benfri fläskkotlett
300 g skogschampinjoner
Salt och vitpeppar
2 spray olja
2 tsk milda culiness
1 st Kelda® Middagspanna Balsamico & rostad vitlök
800 g blandade rotfrukter t ex (4 potatis, 250 gram rotselleri, 2 morötter och 1gul lök
Salt, peppar, örtsalt, pommeskrydda
Sätt ugnen på 225°. Tvätta och klyfta potatisen, skala rotfrukterna och skär dem i klyftor. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Spraya över olja, krydda efter smak. Stek i mitten av ugnen ca 30 min.
2 tsk milda culiness
1 st Kelda® Middagspanna Balsamico & rostad vitlök
800 g blandade rotfrukter t ex (4 potatis, 250 gram rotselleri, 2 morötter och 1gul lök
Salt, peppar, örtsalt, pommeskrydda
Sätt ugnen på 225°. Tvätta och klyfta potatisen, skala rotfrukterna och skär dem i klyftor. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Spraya över olja, krydda efter smak. Stek i mitten av ugnen ca 30 min.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar