I lördags lagade vi en jättesmarrig förrätt. Kan tyvärr inte skriva om den nu då vi planerar att använda den i nästa kockduell. Men till varmrätt blev det lite asiatiskt.
Idag är det måndag och jag har jätteont i halsen & huvudet så jag är hemma från jobbet, segt.
Har en fläskfilé i kylen som jag ska se om jag orkar laga nått av till mannen kommer hem, annars får väl han fixa ihop nått.
Teriyaki lax med wokade grönsaker 9 propoints
2 portioner
300 gram laxfilé i bit
1/2 dl teriyaki sås
Pak choy
Sockerärtor
Grön sparris
Gul lök
Salta & peppra laxen och pendla med lite av teriyaki såsen.
Stek i ugnen på 200 grader i ca 15 minuter.
Stek gul lök, koka sparris en kort stund och woka allt tillsammans med pak choy och sockerärtor. Tillsätt resten av teriyaki såsen och ca 1/2 dl vatten.
Servera laxen med dom wokade grönsakerna.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar