Idag har det varit fantastiskt väder ute, första känslan av vår faktiskt.
Vi har arbetat ute på tomten & gjort altanen redo för våren. Så skönt.
Firade ett hårt dagsverk med en drink & årets första grillning, underbart!
Grillad entrecote med krämig potatissallad 11 propoints
4 portioner
4 st Entrecote a 150 gram
Marinad
Potatis sallad 5 propoints
8 potatisar
2 dl fraiche 5%
2 msk fettfri majonnäs
1 msk skånsk senap
1 msk hackad gräslök
1 bit hackad purjolök
Salt & peppar
Lägg köttet i marinad.
Koka potatisen.
Blanda fraîche med majonnäs & senap. Tillsätt gräslök & purjolök. Smaka av med salt & peppar.
Tärna potatisen grovt och rör ned i såsen. Låt stå ett tag så allt gottar till sig.
Grilla köttet snabbt och servera med den goda potatissalladen & en härlig grönsallad. Vi gjorde en lyxig med färsk mango i.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar