Äntligen Fredag, hur härligt som helst.
Fredagsmyset idag bestod av kött. Längtar så efter att grilla, det MÅSTE bli vår nu!! Kanske på söndag, sett att det kan bli så mycket som 10 grader plus ute!
Köttabit med sparris, svamp, tomatsallad & kall lätt bea 9 propoints
2 portioner
2 Entrecote ca 180 gram
Grön sparris
Champinjoner
Tomater
Rödlök
Salt & peppar
Balsamicocreme
1-2 tsk olja
Kall Bearnaisesås 1 propoints
2 port
1 dl fraiche 5%
ca 1/2 msk estragon
1/2 msk vittvinsvinäger
1/2 msk riven lök
Hackad persilja
Salt & vitpeppar
Gör såsen och låt den stå och dra.
Gör en tomatsallad med tomater, rödlök, balsamico, salt & peppar.
Stek svamp i lite olja & krydda med salt & vitpeppar. Koka sparris och stek den hastigt i lite olja med salt & sötningsmedel.
Krydda köttet med rikligt med salt & svartpeppar och stek snabbt på het panna.
Servera allt varmt med den kalla såsen.
Smaskens!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar