En måndag som hette duga, full rulle på jobbet. Tur jag planerade dagens middag redan igår. Idag testade vi Philadelfias nya ost, sweet chili 11%. Det är så fantastiskt att ha dessa ostar i matlagningen då det blir krämigt men ändå slankt.
Kyckling sweet chili 10 propoints
4 portioner
500 gram kycklingfilé
150 gram Philadelfia sweet chili 11%
2 dl vatten
1 burk champinjoner
1 gul lök
1 tsk olja
1/3 hönsbujongtärning.
Salt & peppar
2 dl risoni
Strimla kycklingen & löken.
Stek lök & svamp i lite olja. Stek kyckling hastigt.
Vispa samman Philadelfia & vatten och häll över grönsakerna och kycklingen och tillsätt buljongtärningen. Låt koka ihop och smaka av med salt & peppar.
Servera med kokt risoni och en sallad eller kokta grönsaker.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar