Torsk med kaviarsås 13 propoints
1 portion
150 g vit fiskfilé, t ex torsk
Salt & peppar
5 cm purjolök
1 tsk milda
1 dl matlagningsgrädde
1 msk kaviar
40 g skalade räkor
1 msk hackad dill
1 dl matlagningsgrädde
1 msk kaviar
40 g skalade räkor
1 msk hackad dill
Servera med:
Kokt potatis & sockerärtor
Ugn: 200º
Lägg fisken i en form med teflonfolie och krydda med salt och peppar. Tillaga i ugnen tills fisken är vit och klar, ca 10-15 minuter. (innertemperatur 57 grader)
Strimla purjolöken och fräs den mjuk i en stekpanna med smör. Rör i grädden och koka ihop i 5 minuter. Blanda i kaviar och smaka av med salt och peppar. Blanda räkorna med dill och servera till fisken med kaviarsåsen, kokt potatis och sockerärtor.
Idag har jag gjort något jag aldrig gjort tidigare, planterat om orkidéer, det var inte en dag försent. Nu återstår att se om de kommer överleva den kärlek & omvårdnad dom nu fått.
Före & efter |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar