Måste säga att alla recept den här veckan är värda att pröva, riktigt god vecka.
Glad påsk alla bloggisar. Återkommer med rapport från London efter påsk.
Fläskkotlett med rotsaker & färskostsmör 11 propoints
2 portioner
2 fläskkotletter (duoval)
2 potatisar
2 små färska rödbetor
1 gul lök
1 morot
1 Palsternacka
Salt & peppar
1 tsk olja
1 tsk olja
2 tsk honung
Färskostsmör
20 g rumstempererat smör 80 gram färskost (jag använde Philadelpia vitlök & örter 11%)
Rör ihop & ställ kallt. Krydda ev med salt & peppar
Rotsaker:
Sätt ugnen på 225°C.
Skala rotfrukter och lök. Skär i bitar. Lägg alla rotsaker på ett teflonfolie i en långpanna. Spraya över olja och honung. Krydda med salt och peppar.
Sätt in pannan mitt i ugnen ca 30 minuter. Vänd rotfrukterna någon gång under tiden.
Sätt ugnen på 225°C.
Skala rotfrukter och lök. Skär i bitar. Lägg alla rotsaker på ett teflonfolie i en långpanna. Spraya över olja och honung. Krydda med salt och peppar.
Sätt in pannan mitt i ugnen ca 30 minuter. Vänd rotfrukterna någon gång under tiden.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar