Då var det måndag igen. Maken är hemma och ordningen är återställd.
Fyra dagar kvar sedan drar vi till London för att fira påsk, men fyra dagar & fyra nya recept.
Grillad halloumi med sallad på lufttorkad skinka och avokado 11 propoints
2 portioner
100 g halloumi
1/2 påse ruccolasallad
Lite isbergs sallad
1 avocado
Tomater
1/2 röd lök
50 g lufttorkad skinka
1 msk pinjenötter
Färsk timjan
1 tsk Honung
Dressing
1 1/2 msk balsamvinäger
1/4 dl olja
1/2 vitlöksklyfta
Salt, peppar
Bred ut den lufttorkade skinkan på en plåt och sätt in i ugnen på 200 grader i ca 8 minuter så att den blir spröd.
Grilla/stek halloumin under tiden. Skiva rödlöken. Bred ut salladen på tallrik. Toppa med tomater, sockerärtor & rödlök.
Bryt skinkan i bitar och fördela över salladen.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar