Idag har vi hämtat ut vårt start kit inför Midnatsloppet på lördag. En galet grön tröja, men den ser snabb ut!
Vilar mig i form nu resten av veckan så benen är pigga och alerta på lördag.
Idag blev det sallad, och en vansinnigt god sådan, tror den kommer från Pernilla Wahlgren men är inte hundra.
Sallad med ugnsbakad lax 9 propoints
2 port
2 laxfiléer a 125 gram
1,5 msk balsamvinäger
1,5 msk flytande honung
salt & peppar
Blandad sallad
Tomat
Gurka
Mango
Sockerärtor
75 gram Fetaost max 10%
Citron
Lägg laxen i en liten ugnsform och häll över marinaden. salta & peppar. Tillaga dem i ugnen, 175C, ca 15-20 min. Låt stå och svalna något.
75 gram Fetaost max 10%
Citron
Lägg laxen i en liten ugnsform och häll över marinaden. salta & peppar. Tillaga dem i ugnen, 175C, ca 15-20 min. Låt stå och svalna något.
Hacka sallad och lägg på tallrikar. Strö över gurka, tomater, sockerärtor och mango i bitar. Dela laxen i mindre bitar och strö den över salladen. Häl på marinaden som blir över. Smula över fetaost. Och tillsist, pressa lite citron över hela salladen.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar