I kväll blev det grillat, förhoppningsvis inte sommarens sista.
Grillad fläskkarre med matvetesallad & mango chutney sås 13 propoints
2 portioner
2 fläskkarre a 150 gram
1 dl matvete
40 gram fetaost max 10%
Tomater
Gurka
Rödlök
Nektarin
Persilja
Citron
Salt & peppar.
1 dl matyoghurt max 8%
1 1/2 msk mango chutney
Salt & peppar
Marinera köttet enligt tycke & smak.
Blanda ihop såsen och ställ kallt.
Koka matvetet enligt anvisning på förpackningen. Låt svalna något.
Hacka tomat, gurka, nektarin, lök, ost & persilja. Banda med den kokta matveten. Pressa citron i & smak av med salt & peppar.
Grilla köttet & servera med salladen & såsen.
På söndag ska jag få min födelsedagspresent infriad. Först brunch på Långbro värdshus & senare ska vi på korvstoppningskurs på Taylor & Jones. Ska bli superkul. Ser verkligen fram emot det.
Over & out!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar