tisdag 3 mars 2015

DRAGONKYCKLING 11 propoints


DRAGONKYCKLING 11 propoints
2 port

Dragonkyckling, en lättlagad, krämig kyckling med franska smaker. God mat i härliga färger!

250 g kycklingfiléer
1 spray olja
1 dl lätt crème fraîche 15%
1⁄4 dl vatten
1 tsk dragon
1/2 st hönsbuljongtärning
1/2 dl riven ost max 10%
1 msk hackad persilja
Salt & vitpeppar

Tillbehör:
1 dl risoni
Broccoli

Koka risoni enl anvisning på förpackningen.

Skär kycklingfilé i bitar. Krydda med salt & peppar och bryn dem i olja i en stekpanna. Vispa ihop crème fraiche, vatten, dragon och smulad buljongtärning i en gryta. Lägg i kycklingen och låt den koka ca 5 min under lock. Strö över ost och persilja.

Servera med kokt risoni och kokt broccoli.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar