2 portioner
400 g torskrygg
2 stora tomater eller flera små
½ purjo
2 dl matlagningsgrädde max 15%
400 g torskrygg
2 stora tomater eller flera små
½ purjo
2 dl matlagningsgrädde max 15%
Mycket dill
Salt och peppar
Skär tomaterna i skivor och täck botten i en ugnsform med dem. Strimla purjolöken och lägg ovanpå. Salta och peppra fisken & grönsakerna. Fördela fisken ovanpå.
Salt och peppar
Skär tomaterna i skivor och täck botten i en ugnsform med dem. Strimla purjolöken och lägg ovanpå. Salta och peppra fisken & grönsakerna. Fördela fisken ovanpå.
Fördela massor av lätt skuren dill ovanpå och slå på grädden. Täck med folie. In i ugn 225 grader i ca 25 min eller till torsken nått en temp på ca 56 grader. De 7 sista minuterna utan folie så det får lite färg utan att bränna dillen.
Servera med färskpotatis och någon grönsak. Så enkelt, så gott.
Idag har vi installerat Tivo här hemma, eller vi håller på i detta nu. Vi får se vad vi kommer tycka om vårt nya sätt att kolla på TV.
Over & out!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar