Kassler med avocado & grön sås 12 propoints
4 portioner
1 ask kryddkrasse
1 kruka persilja
1 vitlöksklyfta
1/2 dl vatten
1 burk fraiche 5%
1 msk nypressad citronjuice
Salt
Cajennpeppar
2 avokador
1 ask kryddkrasse
1 kruka persilja
1 vitlöksklyfta
1/2 dl vatten
1 burk fraiche 5%
1 msk nypressad citronjuice
Salt
Cajennpeppar
2 avokador
500 g kassler
2 dl risoni
Grovhacka krassen och persiljan. Mixa till en ljusgrön sås i matberedaren med vitlök, vatten, fraiche och citronjuice. Smaka av med salt och peppar.
Kärna ur, skala och skär avokadorna i grova bitar.
Skär kasslern i cm-tjocka skivor. Stek eller grilla dem i en het lättoljad stekpanna. Lägg upp på tallrikar.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar