söndag 24 februari 2013

Tryfflar - Kockduellen!

Till kaffe & avec är det gott med tryfflar - Fredrik gjorde egna!
Vi räknar inte ens points på dessa, vi vet att det är på tok för mycket. men är det Kockduell så är det!

Tryfflar
12 st

100 gram mörk choklad 70%
0,5 dl grädde
2/3 msk honung
5 gram smör
Flingsalt
2 tsk Konjak
Florsocker

Koka upp grädde & honung. Smält choklad i mikrovågsugnen.

Blanda i chokladen i grädden och klicka i smör. Smaksätt med salt & konjak.

Ställ i kyl ca 2 timmar och forma till bollar. Rulla bollarna i florsocker och ställ kallt till servering.

MUMS!!


Det blev verkligen en lyckad middag & en trevlig kväll. Nu blir det några månmaders vila innan det är vår tur till hösten igen.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar