En god pasta, en flaska chablis & rosor stod & väntade när man kom hem idag. Min man är bra han.
Gnocchi med kyckling, kantarell, tomat och bladspenat 11 propoints
2 pers
300 gram Kycklingbröstfilé
2 port färsk gnocchi
300 gram Kycklingbröstfilé
2 port färsk gnocchi
1 msk smör
200 g kantareller
0,75 dl dl matlagningsgrädde
200 g kantareller
0,75 dl dl matlagningsgrädde
1/2 msk kycklingfond
1/2 dl vatten
1/2 påse bladspenat
1/2 ask körsbärstomater, halverade
1/2 påse bladspenat
1/2 ask körsbärstomater, halverade
Salt & peppar
Koka Gnocchin enligt anvisningar, låt rinna av.
Koka Gnocchin enligt anvisningar, låt rinna av.
Dela kycklingen i mindre bitar och stek dem i en teflonpanna med lite smör tillsammans med kantarellerna. Koka upp vatten, buljong & grädde, koka ihop & smaka av med salt och peppar.
Stek på den kokta gnocchin, tillsätt kyckling & svamp. Vänd ner såsen & spenaten.
Servera direkt med halverade körsbärstomater och ev lite färsk basilika.
Servera direkt med halverade körsbärstomater och ev lite färsk basilika.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar