Bästa med att äta fläskfile är att man får äta hur mycket man vill för 5 propoints, så kallat duoval. Så det är köttet som står för de flesta poängen idag.
Fylld fläskfilé med härlig sallad 10 propoints
2 portioner
500 gram fläskfilé (fett bortskuret)
4 skivor rökt skinka
50 gram creme bonjour gräslök
2 soltorkade tomater, avrunna
Basilika
Persilja
Sallad efter tycke och smak
30 gram fetaost max 10%
1/2 liten avocado
Putsa fläskfilén och skär ett snitt längs med file´n men ej helt igenom. Fläk upp den och lägg lite plst över och banka ut den.
Salta & peppra. Bre ut osten över filén. Hacka örterna och strö över. Hacka soltorkad tomat och fördela över och toppa med skinkskivorna. Rulla ihop filén till en rulle och fäst kanterna med tandpetare.
Stek i ugnen ca 25 min på 200 grader tills den är klar.
Servera med en god sallad.
PS! Var på möhippa i helgen & där fick vi köra army military training, satan vad jobbigt. Han tvingade oss till och med att bada. Wet look!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar