Oj vilken vecka, skönt att det äntligen är helg. Lite väl mycket av snökaos, sjukskrivningar, frånvaro osv.
Har lyckats träna 3 gånger på lunchen denna vecka, himla smidigt att bara kunna dra in på gymmet och köra 30 minuter på löpbandet. Så än så länge är mitt nya SATS kort en god investering.
Äta ska man också och det är ju Fredag så som många svennar där ute kör vi fredagsmys - a´la Tex mex!
Kyckling enchiladas a´la Fredrik 15 propoints
2 portioner
2 stora tortillabröd
1/2 grillad kyckling utan skin
1 gul lök
1 tsk olja
1 dl fraîche 5%
1/2 dl Tacosås mild
2 dl riven ost Max 10%
1 dl fraîche 5%
1/2 dl Tacosås mild
2 dl riven ost Max 10%
1 liten burk champinjoner
Salt & peppar
Vitlökspulver
Creol krydda
Worcestershiresås
Hacka och stek lök. Ha i kycklingköttet. Stek hastigt.
Rör ner tacosås & fraîche. Koka ihop och krydda efter tycker & smak. Rör ner hälften av osten.
Lägg röran på två tortillabröd, och vik ihop. Lägg med skarven under på en ugnsplåt.
Bre lite tacosås på och resten av osten och gratinera ca 10 min i 225 grader.
Servera med en fräsch sallad.
Bon apetit!
Hacka och stek lök. Ha i kycklingköttet. Stek hastigt.
Rör ner tacosås & fraîche. Koka ihop och krydda efter tycker & smak. Rör ner hälften av osten.
Lägg röran på två tortillabröd, och vik ihop. Lägg med skarven under på en ugnsplåt.
Bre lite tacosås på och resten av osten och gratinera ca 10 min i 225 grader.
Servera med en fräsch sallad.
Bon apetit!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar