Vi har ätit gott, antagligen var lunchen på Le Cinq på Four Seasons George V den bästa matupplevelsen hittills i mitt liv, 3 1/2 timme ren och skär njutning. Men så har ju restaurangen 3 stjärnor i guide michelin också. Vi har bott fantastiskt och njutit av två härliga dagar i Paris.
Här kommer en liten redogörelse på vår resa i bilder.
Lördag morgon, klockan ringer 03:50 - mot Arlanda & Paris
Landade vid 10:00 och blev snabbt transporterade till vårt första hotell i Paris, Le Meurice. Rummen var inte klara så vi fortsatte iväg till vår första aktivitet, en flodtur med lunch på Seine med Bateaux Parisiens. Mycket trevligt med god mat och flera sevärdheter längst vägen.
Kaffe & resans första macaron. Finns det nått vackrare bakverk?
Nu var det dax för ett besök i tornet, Eifeltornet. Utsikten trots det trista vädret var magisk.
Åter på hotellet blev det en snabb fixning för vidare äventyr. Dax för visning & middag på Royal Monceau. Underbart hotell & en underbar middag på restaurangen där chef Nobu gästspelade. Vi fick en underbar middag.
Mera macaron´s :-)
Galet snyggt designat hotell av Philippe Starck
Med tanke på den tidiga starten så var vi helt slut efter denna dagen och stupade i säng 01:30
Four seasons George V - ett av Paris i särklass bästa hotell.
Vi fick en trevlig rundtur som avslutades med en fantastisk gastronomisk lunch på 3 1/2 timme. Makalöst bra var det. Efter lunchen fick vi en visning av deras vinkällare & kök.
Tror ni man var mätt sen eller????
Hem å svida om för check in & ombyte för middag & visning på Plaza Athenee.
Middagen åt vi på Le Relaise Plaza - vägg i vägg med hotellet.
Pilgrimsmusslor.
Biff med bearnaise
Blandade bär
Kan lova att det blev en tidig kväll för en trött skara.
Sista dagen hade vi ett par timmar på stan - passade på att plåta nått pampigt.
Paris är underbart - även för en kort sekund!
Ljuvligt!
SvaraRadera