Efter gårdagens lyx blev det lite slankare idag, gammalt recept men vad gör väl det!
Fetaostbiffar med ljummen potatissallad 11 propoints
4 portioner
500 gram nötfärs
1 äggula
50 gram fetaost max 10%
600 gram potatis
2 morötter
1 röd lök
10 rädisor eller sockerärtor
2 msk persilja
1 tsk oregano
2 msk olja till sallad & ett par spray doser till stekning
Salt & peppar
Skala och dela potatisen i mindre bitar. Koka den mjuk i lättsaltat vatten.
Blanda färs, äggula, smulad fetaost, oregano, persilja, salt och peppar. Forma till biffar och stek i lite olja.
500 gram nötfärs
1 äggula
50 gram fetaost max 10%
600 gram potatis
2 morötter
1 röd lök
10 rädisor eller sockerärtor
2 msk persilja
1 tsk oregano
2 msk olja till sallad & ett par spray doser till stekning
Salt & peppar
Skala och dela potatisen i mindre bitar. Koka den mjuk i lättsaltat vatten.
Blanda färs, äggula, smulad fetaost, oregano, persilja, salt och peppar. Forma till biffar och stek i lite olja.
Dela rädisor(sockerärtor), morötter och lök. Blanda det med potatisen och olja. Krydda med salt och svartpeppar. Servera till biffarna.
Så enkelt och så supergott.
Over & out
Vilken otroligt inspirerande blogg! Detta receptet kommer jag absolut att prova!!
SvaraRaderaVa roligt att höra, keeps me going. För övrigt är ovan nämnda recept en stor favorit hos mig.
SvaraRadera