Klart vi grillar ikväll.
Kyckling BBQ med matvetesallad 10 propoints
2 portioner
1 dl matvete
3 knippmorötter
1/2 gurka
1/2 knippe rädisor
rivet skal av 1/2 citron
1/2 msk citronjuice
1 tsk flytande honung
1/4 msk olja
1/2 tsk salt
1 krm peppar
Ärtskott
Ruccola
300 g kycklingfilé
3/4 tsk salt
1 krm peppar
1 dl barbequesås
3/4 tsk salt
1 krm peppar
1 dl barbequesås
Koka matvetet enligt anvisning på förpackningen. Låt svalna.
Slanta & koka morötterna i lättsaltat vatten ca 5 min. Skala gurkan. Skiva gurka och rädisor tunt.
Slanta & koka morötterna i lättsaltat vatten ca 5 min. Skala gurkan. Skiva gurka och rädisor tunt.
Putsa kycklingen. Krydda med salt och peppar och blanda med hälften av barbecuesåsen i en bunke.
Grilla runtom tills de är genomstekta, innertemp 72 grader. Pensla med resterande sås under grillningen.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar