Idag har jag varit på kurs hela dagen, mycket intressant.
Härligt med vår i sikte, man blir mer sugen på att laga slankare och fräschare recept.
Idag blev det nått jag lagat tidigare men med liten modifiering.
Kycklingfilé med risonisallad 9 propoints
2 propoints
250 gram kycklingfilé
4 skivor rökt skinka
1 msk Philadelphia 12% vitlök & örter
35 gram fetaost Max 10%
1 dl risoni
Tomater
Gurka
Röd lök
Ärtskott
Sallad
Balsamico crème
Skär en ficka i kycklingen och fyll med ost & skinka. Fäst ihop med tandpetare. Pensla med lite balsamico salt och peppar. Stek i ugn 20 min i 225 grader.
Koka risoni. Tärna lök, tomat och gurka. Skär sallad, fetaost och ärtskott i bitar och blanda allt. Vid servering blanda med den kokta risonin, som gärna får vara varm fortfarande.
Toppa med balsamico crème.
Skiva kyckling och ät med den härliga salladen.
Over & out!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar