Idag jobbade jag sent & i vanlig ordning fixade maken middagen, riktigt gott med lite av varje i grekisk tappning.
Nu ser jag fram emot fredag då det är dags för dateweekend. Ska bli spännande och se vad Fredrik hittat på den här gången.
Grekisk tallrik 12 propoints
4 portioner
500 gram fläskytterfilé
2 dl Yoplait 8%
150 gram Halloumi
Cocktailtomater
Gurka
Rödlök
1/2 Pressad citron
Oregano
I vitlöksklyfta
Salt & vitpeppar
3 spray olja
8 potatis
Tzatsiki
1/4 gurka
2 klyftor vitlök
Rivet citronskal
Salt & vitpeppar
Hacka gurkan till såsen och blanda med fraîche, pressad vitlök, citronskal & kryddor. Låt stå kallt.
Strimla köttet och marinera tillsammans med ett spray olja, pressad citron, 1 pressad vitlöksklyfta & mycket oregano. Låt stå ett tag.
Stek kött hastigt, likaså halloumi. Skiva grönsaker. Servera allt tillsammans med råstekt potatis och tzatsiki.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar